Counseling bij kanker en ernstige ziekte

Hallo, ik ben Jessica. Oorspronkelijk ben ik een Master in de Engelse taal- en letterkunde (be warned, dit is meteen mij excuus om mijn Nederlands met Engels te doorspekken).
Ik belandde op mijn 23ste op een Simonton week in Nederland waar ik de ‘leerstof’ tolkte van het Engels naar het Nederlands. Jarenlang deed ik dit één of twee maal per jaar. Ik kreeg de kans om zelf het programma te ondergaan en integreerde steeds meer onderdelen. Dit bracht zoveel mooie veranderingen in mijn leven teweeg, dat ik besloot om de opleiding tot Simonton Counselor te volgen bij Cornelia Kaspar, directeur van het Simonton Center Europa. Momenteel ben ik gecertificeerd om met cliënten te werken en zit ik in de eindfase van de opleiding.

Eén van de belangrijkste levenslessen voor mij, is dat er geen one size fits all bestaat. Lange tijd worstelde ik met het willen beantwoorden aan talloze maatschappelijke idealen en verwachtingen. Ik ging gebukt onder een soort interne prestatiedruk, met allerlei bijhorende lichamelijke klachten van dien.

Gelukkig kwam de Simonton methode op mijn pad, waarin ik werd aangemoedigd om te luisteren naar mijn innerlijke wijsheid. In plaats van te handelen vanuit hoe het ‘moet’ en ‘hoort’, maak ik steeds meer keuzes die bij mij passen; uiteindelijk is het mijn lichaam en mijn leven.

Het is mijn roeping om jou te helpen om in het geroezemoes van alle stemmen en meningen, jouw eigen behoeften en ideeën te ontdekken en goed voor jezelf te (laten) zorgen.

lezing luc jansen
blendd cookies
Onze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikerservaring.
Lees hier ons privacybeleid.