De kracht van verbinding

BLENDD werd geboren toen drie mensen op zoek waren naar een nieuwe uitdaging. Sara, Dirk en Peter voelden al snel een klik en aan ideeën was er geen gebrek. Daarbij zijn er wel meer mensen met hoge dromen en zotte bedenksels.

De kunst is om neer te dalen, de voeten op de grond te houden én de handen uit de  mouwen te steken. We beseften dat drie te weinig is om het schip op koers te brengen en te houden. Daarop vonden we een meesterlijke oplossing: Olivier, Ubi en Jens vormen nu al mee de motor van dit wonderlijke avontuur!

Zes zingevers. Ze geven je zin om te proeven en te genieten. Om deel te  nemen. Om in interactie te gaan. Om te leren en te bezinnen. Dit werkt omdat ze zelf zin hebben: zin in meer, beter, duurzamer, mooier, echter en hechter.

Community

Mensen en organisaties met elkaar in verbinding brengen, dát is ons doel. De drijvende kracht achter onze community is Peter. Hij zet met zijn organisatie De Zachte Omwenteling de toon van ons verhaal. Elkaar ondersteunen is de basis van onze community.

Dit doen wij door gelijkgestemde ondernemers samen te brengen. Zij ondersteunen het gedachtegoed van ‘ondernemen met een maatschappelijke meerwaarde’. Samenwerken met andere ondernemers helpt onze community te verbeteren. Feedbackmomenten zijn hierbij belangrijk. Jullie mening is immers enorm waardevol voor ons. Samen genieten we van de reis.

Ben jij een ondernemer of ken jij iemand die extra gepromoot wil worden? Geef ons dan gerust een seintje. Twee keer per maand organiseren we een netwerkevent. Daarnaast promoten we jou in onze winkel, online en via events.

blendd community

Koffiebar

Wat verbindt mensen beter dan goede koffie? In onze koffiebar kan je komen genieten van een lekkere kop koffie, ambachtelijk gebrand door medeoprichter Dirk, van Bon Roy Koffie en Thee. Ook de verse losse theeën en verfrissende ijsthee zijn echt het proberen waard! Daarnaast kan je er altijd terecht voor een snelle hap tijdens de lunch, met als afsluiter een vers ijsje of gebak.

Dirk is een echte barista die zijn passie voor koffie ontdekte in Portugal. Kwaliteit staat bij hem centraal. Hij creëerde zijn eigen koffiemerk en -melanges, waarbij hij professionele koffiemachines gebruikt om iedereen een zo goed mogelijke ervaring te laten beleven!

Medeoprichtster Sara en haar vriend Jens ontvangen de klanten met open armen. Zo versterken zij Dirk in zijn missie om zijn koffie te verspreiden.

koffiebar grobbendonk

Winkel

Samen met de koffiebar vormt de winkel één geheel. De liefde voor duurzame en handgemaakte producten springt meteen in het oog. De omzet van de verkochte producten gaat volledig naar de ondernemers.

Je kan er uiteraard terecht voor heerlijke koffie en thee, maar ook voor mooie lokale en duurzame ontwerpen en cadeautjes, in een gezellig kader. Hier ben je welkom om te zijn wie je bent!

winkel grobbendonk

Founders

Peter Metten

In het BLENDD project breng ik mensen samen en probeer ze met elkaar te verbinden door ideeën aan te reiken. Het organiseren van workshops, wandelingen met of zonder zoektocht, familiale netwerkmomenten, roadtrips, verbindende tentoonstellingen, alles wat goed voelt op datmoment zet ik neer op deze wereld. Soms lukt dat en soms iets minder,maar we genieten samen van de reis, leren elkaar en onszelf beter kennen.

Daarnaast ben ik vooral met de marketing bezig en ook daar breng ik ideeën aan, werk nauw samen met Olivier, die deze hersenspinsels vaak in de praktijk brengt. Flyers rondbrengen, in Grobbendonk en omstreken, is toevallig één van mijn specialiteiten en zorgt ervoor dat ik ook fysiek mijn steentje kan bijdragen.

Ik zorg voor een visie op langere termijn, praat veel en met heel wat mensen en ben een beetje het cement, de lijm die ons samen, in verbondenheid, laat zijn…

 

peter metten blendd
dirk bonroy grobbendonk

Dirk Bonroy

Ik ben Dirk BonRoy. De man achter koffie BonRoy. Naast mijn passie voor koffie & thee ben ik ook gepassioneerd door sociale events en mensen bij elkaar brengen, daarom was de keuze om Blendd mee op te richten voor mij vanzelfsprekend.

Bij Blendd krijg ik niet enkel de kans om nieuwe gezichten te leren kennen. Ik baat samen met Sara en Jens ook onze koffiebar uit en ben verantwoordelijk dat er altijd genoeg verse drankjes aanwezig zijn op onze events en in de bar.

Wil jij komen genieten van een lekker kopje BonRoy koffie of eerder van een verfrissend glaasje iced tea? Kom dan zeker eens langs bij Blendd in Grobbendonk.

 

Sara Haunold

Mijn naam is Sara, mama van Renke en onderneemster. Wanneer ik mijn dochter naar school breng, blijf ik vaak nog wat hangen om met de andere ouders aan de schoolpoort een babbeltje te maken. Via mijn praktijk leer ik dan weer een ander soort volk kennen en zo heb ik op een korte tijd zo enorm veel verschillende mensen leren kennen die verschillende dingen doen.

Op een bepaald moment zijn Dirk en Peter in mijn leven gekomen en onze energie was meteen vanaf het begin raak! Al snel maakte wij de keuze om Blendd op te richten, een plaats waar al deze verschillende zielen kunnen samenkomen en een connectie kunnen aangaan. Dat is wat ik graag doe, mensen met elkaar in verbinding brengen.

Daarom ben ik heel blij dat ik samen met mijn man Jens en onze koffieman Dirk onze gezellige koffiebar in Grobbendonk heb mogen opbouwen tot wat het nu is en daar elke dag vol sfeer en gezelligheid onze klanten mag ontvangen. Natuurlijk ben ik ook te vinden op onze vele events om je te verwelkomen in onze groep. 

founder sara haunold
olivier founder

Olivier Torfs

Ik ben een echte krak in digital marketing. Mijn missie is om ondernemers te helpen om hun volle online potentieel te behalen. Bij Blendd ben ik de vierde man en neem ik de online marketing voor mijn rekening. Dat maakt mij het eerste online aanspreekpunt en coördinator bij onze vele events.

Jarenlang heb ik het gevoel gehad alsof ik mijzelf moest inhouden. Op school, in de sportclub, zelfs bij mijn eigen vriendengroep had ik soms het gevoel alsof ik daar niet thuis hoorde. De reden waarom ik gekozen heb om mij voor Blendd zo veel te engageren is omdat Blendd een plaats is waar ik écht mezelf kan zijn en waar ik geaccepteerd wordt voor wie ik ben. Bij Blendd heb ik nooit het gevoel dat ik mij moet inhouden, hier voel ik mij een deel van een groter geheel en dat voelt goed!

Daarnaast kan ik je helpen met je Instagram, facebook, LinkedIn en Pinterest profielen te beheren. Ook met adverteren op Facebook en Instagram kan ik je helpen je verkoop stimuleren of simpelweg je naamsbekendheid te vergroten.

Ubi Deroey

Hey ik ben Ubi. Een jonge, enthousiaste en sociale ondernemer die heel toevallig bij het Blendd project terecht is gekomen. Samen met één van mijn beste vrienden heb ik een digital agency in Antwerpen genaamd WebbeDesign. Als jonge ondernemer was het voor mij al snel duidelijk dat een goed netwerk opbouwen je kan helpen succesvol te ondernemen. Hiervoor is Blendd natuurlijk ideaal.

 Toen ik Sara, Peter en Dirk leerde kennen was Blendd eerder nog een idee dat verder uitgewerkt moest worden. Ik voelde al heel snel een soort van verbinding tussen de drie waar ik graag een deel van wilde uitmaken en ik was volledig mee met hun concept.

Door waar ik kan, mee de handen uit de mouwen te steken en vooral ook administratief werk op mij te nemen, hebben wij Blendd verder uitgebouwd tot de hechte community en toffe koffiebar die het nu is.

ubi founder
logo placeholder blendd

Jens Dyck

Ik ben een echte krak in digital marketing. Mijn missie is om ondernemers te helpen om hun volle online potentieel te behalen. Bij Blendd ben ik de vierde man en neem ik de online marketing voor mijn rekening. Dat maakt mij het eerste online aanspreekpunt en coördinator bij onze vele events.

Jarenlang heb ik het gevoel gehad alsof ik mijzelf moest inhouden. Op school, in de sportclub, jeugdbeweging, zelfs bij mijn eigen vriendengroep had ik soms het gevoel alsof ik daar niet thuis hoorde. De reden waarom ik gekozen heb om mij voor Blendd zo veel te engageren is omdat Blendd een plaats is waar ik écht mezelf kan zijn en waar ik écht geaccepteerd wordt voor wie ik ben. Bij Blendd heb ik nog nooit het gevoel gehad dat ik mij moest inhouden, hier voel ik mij een deel van een groter geheel en dat voelt goed!